Pomógł: 24 razy Wiek: 56 Dołączył: 06 Paź 2007 Posty: 174 Otrzymał 70 piw(a) Skąd: Częstochowa
Witam wszystkich.
Proszę o pomoc w wyborze nowego laptopa.Laptop do 3500zł
Laptop do celów edukacyjnych ( szkoła itp ) oraz rozrywkowych czyli gry.
Nie znam się na tym.. a laptop ma być prezentem dla dziecka. Dla tego proszę o konkretne info wraz z linkiem do sklepu.
Z góry bardzo diękuję.
Pomógł: 1087 razy Dołączył: 05 Paź 2007 Posty: 27167 Otrzymał 43793 piw(a)
Nie mam czasu szukać, bo mam mnóstwo zaległości (i to nie tylko na forum ale przede wszystkim poza) ale tak na szybko nie płaciłbym za markę Asus i wybrał wg mnie też bardzo dobrą Lenovo np.:
Pomóż utrzymać porządek na forum. Jeżeli czegoś nie pobiera zgłoś to pisząc o tym w temacie z wstawką zaznaczając czy zależy Ci na ponownym wstawieniu danej pozycji. Reupload dla użytkowników z rangą Sponsor będzie realizowany w pierwszej kolejności.
Pomógł: 24 razy Wiek: 56 Dołączył: 06 Paź 2007 Posty: 174 Otrzymał 70 piw(a) Skąd: Częstochowa
super...dzięki.Zastanowię się nad Lenovo..
a i będę kupował za jakiś czas...miesiąc dwa. drugiego laptopa w cenie ok 5000 plus minus kilka stów wtedy znów poproszę o pomoc w wyborze.
Na razie dziękuję za poświęcony czas.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum