Witam serdecznie
Szukałem troche w internecie jak i na forum ale nie znalazłem odpowiedzi..... Jest w ogóle ekazek na OSX ? Posiadam maca chciałbym dołączyć do szczęślwych użytkowników Ekazek'a ale tylko widze, że program funkcjonuje na windowsie ? Chyba że jest jakas alternatywa ?
Pomógł: 1087 razy Dołączył: 05 Paź 2007 Posty: 27169 Otrzymał 43793 piw(a)
Nie, nie istnieje natywna wersja programu na żadną platformę poza Windows ale istnieją emulatory pozwalające uruchamiać programy dla Windows w środowisku OS X wprawdzie nie sprawdzałem w Google bez problemu znaleźć można informację że jednym z takich programów jest CrossOver. Myślę że nie powinno być z tym problemu ponieważ ekAzek w przeciwieństwie do innych nie wymaga bibliotek Framework ani nawet nie korzysta z Internet Explorera. Skoro na Linuxie bez problemu można nawet pod Wine uruchomić to i na OS X nie powinno być problemu.
Pomóż utrzymać porządek na forum. Jeżeli czegoś nie pobiera zgłoś to pisząc o tym w temacie z wstawką zaznaczając czy zależy Ci na ponownym wstawieniu danej pozycji. Reupload dla użytkowników z rangą Sponsor będzie realizowany w pierwszej kolejności.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum