Pomógł: 1099 razy Dołączył: 05 Paź 2007 Posty: 27989 Otrzymał 45042 piw(a)
Przypomnij za co masz bana (ja już nie pamiętam) to może będzie amnestia ale pisz prawdę bo jak napiszesz to ja sobie przypomnę czy coś takiego miało miejsce.
Pomóż utrzymać porządek na forum. Jeżeli czegoś nie pobiera zgłoś to pisząc o tym w temacie z wstawką zaznaczając czy zależy Ci na ponownym wstawieniu danej pozycji. Reupload dla użytkowników z rangą Sponsor będzie realizowany w pierwszej kolejności.
Pomógł: 1099 razy Dołączył: 05 Paź 2007 Posty: 27989 Otrzymał 45042 piw(a)
Jak ja widzę że konto jest zbanowane ale nie pamiętam za co mam tylko info "dyscyplinarnie" (a może to nawet ban nie ode mnie tylko riven). Musiałeś coś zrobić przypomnij sobie.
Pomóż utrzymać porządek na forum. Jeżeli czegoś nie pobiera zgłoś to pisząc o tym w temacie z wstawką zaznaczając czy zależy Ci na ponownym wstawieniu danej pozycji. Reupload dla użytkowników z rangą Sponsor będzie realizowany w pierwszej kolejności.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum