Wysłany: problem z zalogowaneim po dłuższej nieobecności na forumCytuj
Gość
Gość
Witam. Mam taki problem otóż.. przez pewien okres nie miałem dostępu do internetu a tym samym i wolnej chwili na forum.. i teraz jak chce się zalogować to moim hasłem to wyskakuje mi że jest złe.. jak biorę przypomnienie hasła to wyskakuje mi ze tego adresu nie ma w bazie danych... mój login to "H@lski" a dawniej "Tomekp997".
Bardzo proszę o pomoc. Pozdrawiam.
Pomógł: 1100 razy Dołączył: 05 Paź 2007 Posty: 28024 Otrzymał 45109 piw(a)
Nie ma na forum żadnego z loginów które podałeś. Jest konto Tomek997 i rzeczywiście długo nie było używane.
Mam nadzieję że uda Ci się zalogować bo czuję problemy ponieważ adres e-mail do przypomnienia hasła jest w domenie neostrada.pl a pewnie zmieniłeś net więc ten adres "umarł". Owszem w razie czego mogę zmienić hasło (ustawić nowe) ale w jakiś sposób musisz udowodnić że to konto należy do Ciebie. Ten stary adres e-mail to było prawdopodobnie imię i nazwisko dlatego w razie problemów podaj pierwszą literę imienia i pierwsze 3 nazwiska (w dowolnej kolejności).
Pomóż utrzymać porządek na forum. Jeżeli czegoś nie pobiera zgłoś to pisząc o tym w temacie z wstawką zaznaczając czy zależy Ci na ponownym wstawieniu danej pozycji. Reupload dla użytkowników z rangą Sponsor będzie realizowany w pierwszej kolejności.
Pomóż utrzymać porządek na forum. Jeżeli czegoś nie pobiera zgłoś to pisząc o tym w temacie z wstawką zaznaczając czy zależy Ci na ponownym wstawieniu danej pozycji. Reupload dla użytkowników z rangą Sponsor będzie realizowany w pierwszej kolejności.
Pomógł: 1100 razy Dołączył: 05 Paź 2007 Posty: 28024 Otrzymał 45109 piw(a)
lukass80 w czym konkretnie problem? Nie pamiętasz hasła? Jeżeli chodzi o blokadę konta z powodu wielokrotnej (nieudanej) próby logowania to odblokowałem konto.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum