Witam.Byłam kiedyś zarejestowana na forum(kilka lat temu) ale nie pamietam loginu.Aby przypomnieć hasło potrzeba podać nazwe uzytkownika i skrzynke pocztową.Skrzynke pocztowa mam te sama ale zapomnialam login.Co zrobic aby dostać sie ponownie na forum?Moge podać skrzynke pocztową
Pomóż utrzymać porządek na forum. Jeżeli czegoś nie pobiera zgłoś to pisząc o tym w temacie z wstawką zaznaczając czy zależy Ci na ponownym wstawieniu danej pozycji. Reupload dla użytkowników z rangą Sponsor będzie realizowany w pierwszej kolejności.
Pomóż utrzymać porządek na forum. Jeżeli czegoś nie pobiera zgłoś to pisząc o tym w temacie z wstawką zaznaczając czy zależy Ci na ponownym wstawieniu danej pozycji. Reupload dla użytkowników z rangą Sponsor będzie realizowany w pierwszej kolejności.
Pomógł: 1087 razy Dołączył: 05 Paź 2007 Posty: 27167 Otrzymał 43793 piw(a)
A pamiętasz chociaż fragment loginu (może być nawet kilka możliwości) i kiedy mniej więcej ostatnio się logowałaś może jakoś się da coś dopasować, albo może podałaś jakieś inne dane np. miejscowość zamieszkania, datę urodzenia albo nr. GG. Mogę szukać po wszystkim.
Pomógł: 1087 razy Dołączył: 05 Paź 2007 Posty: 27167 Otrzymał 43793 piw(a)
Dziwne ale nie ma nikogo takiego rejestrowanego na zaproszenie tego użytkownika a u nas kont się nie usuwa chyba że na życzenie użytkownika. A może... Jacula
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum